Automotive Week 2023

Van 16 tot en met 19 april vindt de Automotive Week 2023 plaats op de Automotive Campus in Helmond. Het programma voor dit internationale evenement krijgt steeds meer vorm met interessante gastsprekers. De week staat in het teken van kennisdeling, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slimme, duurzame en veilige mobiliteit én uiteraard mogelijkheden om te netwerken.

Na de Talent Fair op zondag 16 april, waarvoor je je nog kunt inschrijven als je in contact wilt komen met mogelijke nieuwe stagiaires en jonge talenten, start de week op maandag 17 april met een ‘grand opening’. Deze wordt verricht door burgemeester van Helmond Elly Blanksma in aanwezigheid van Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat, Winfried Hermann, minister van Verkeer in Baden-Württemberg (Duitsland) en Anne-Marie Spierings, gedeputeerde Energie, Circulaire Economie en Milieu bij de provincie Noord-Brabant.

Op elk van de congresdagen zijn er ‘key notes’ met onder andere Patrick Dean, Vehicle Chief Engineer van DAF Trucks, Joost Vantomme CEO ERTICO en Karen Vancluysen, Secretaris-Generaal bij Polis. Ook Deep Dives maken deel uit van het dagelijks programma. Bekijk hier de interessante onderwerpen, zoals op dinsdag 18 april ‘Mobility in the Digital Society’ en op woensdag 19 april Mobilty in a Zero Emission Future’.

Meer informatie

Interesse om deel te nemen aan de Automotive Week 2023? Er zijn tal van mogelijkheden om in de tweede helft van april aanwezig te zijn in Helmond als dé internationale hotspot in de wereld van mobiliteit. Check de website voor al het laatste nieuws en ontwikkelingen en/of neem contact op met het projectteam om mee te doen!

Deel dit artikel op