DMI Kennisbank is vernieuwd

De DMI Kennisbank is vernieuwd. Het portaal met onderzoekspublicaties, beleidsdocumenten en projectevaluaties heeft een nieuwe indeling, die het zoeken makkelijker maakt. De kennisbank draagt bij aan kennisuitwisseling tussen overheid, onderzoeksbureaus, onderwijswereld en bedrijfsleven.

Kennis zichtbaar en toegankelijk

In de vernieuwde kennisbank geven we aandacht aan de bredere maatschappelijke opgaven, van waterberging tot klimaat en van energietransitie tot mobiliteit. De mobiliteitstransitie is een verandering die immers niet los te zien is van andere opgaven. Kennis over andere beleidsterreinen is dan ook van belang om de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit in de juiste, bredere context te zien.

De publicaties binnen ieder thema zijn zo vormgegeven dat de belangrijkste inhoud in één oogopslag zichtbaar is. Doel is om zo snel inzicht te geven in de relevante kennis binnen een thema.

Bijdragen

Kennisdocumenten blijven vaak hangen binnen een bepaalde afdeling, of erger nog, op de persoonlijke schijf van een medewerker. Met de kennisbank willen we dit soort documenten graag ontsluiten en toegankelijk maken voor iedereen. Daarbij hebben we ook jou nodig! Heb je een projectevaluatie, een onderzoek of andere relevante informatie? Deel het via de kennisbank!

En delen is heel eenvoudig! Mail de rapporten naar support@dutchmobilityinnovations.com en de medewerkers daar zorgen voor plaatsing. Zelf documenten plaatsen kan natuurlijk ook: mail dan je verzoek om de rechten voor plaatsing aan te vragen naar support@dutchmobilityinnovations.com.

Deel dit artikel op