Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit in het teken van ‘Zakelijk naar zero’!

Op maandag 26 september aanstaande vindt in de Rijtuigenloods in Amersfoort de Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit plaats. Dit jaar is er speciale aandacht voor zakelijke mobiliteit en vandaar dan ook de titel: Zakelijk naar zero!

We staan samen voor de uitdagende opgave om mobiliteit te verduurzamen. Het is glashelder: dit doen we samen en het wordt steeds concreter. Ondernemers en werkgevers, de overheid van lokaal tot Europees, kennisinstellingen en het onderwijs. De Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit vormt een uitgelezen moment voor betrokken partijen om de stand van zaken te bespreken en nieuwe doelen te formuleren.

Plenair programma

Staatssecretaris Vivianne Heijnen van IenW opent deze conferentie. Andere plenaire sprekers zijn Marije Klomp (Programmadirecteur Duurzaamheid, Radboud Universiteit), Maarten van Beek (HR Director, ING Benelux), Nancy Kabalt (Voorzitter, Formule E-Team) en Marleen Nelemans (Sustainability Manager, DHL Parcel Benelux); zij nemen bezoekers mee achter de schermen van hun aanpak.

Deelsessies

Het deelsessieprogramma kent zes pijlers: de werkgeversaanpak en actieve mobiliteit, elektrisch vervoer, logistiek, duurzame energiedragers, Europa en innovatie. Meer dan 70 professionals uit het brede mobiliteitsveld staan klaar om tijdens meer dan 50 sessies hun kennis en ervaringen te delen. In de app-zaal en rondom de Rijtuigenloods kunnen bezoekers slimme oplossingen en moderne zero-emissie voertuigen bekijken en uitproberen. En natuurlijk is er ook ruimte genoeg om te netwerken.

Programma
09.30 - 10.30 uur inloop en registratie
10.30 - 11.30 uur plenair programma
11.45 - 12.30 uur deelsessies
12.30 - 13.30 uur lunch en demo's
13.30 - 17.00 uur deelsessies
17.00 - 18.00 uur borrel

Klik hier voor een volledig overzicht van alle deelsessies.

Aanmelden? 
Dat kan hier!

Deel dit artikel op